Adresa

Kralja Petra I Karađorđevića 68,    Blv. Cara Dušana 9, Banja Luka

Radno vrijeme

08.30 – 17.00 (Pon – Pet)       
09.00 – 15.00 (Sub)

Kontakt telefon

Servis naočala
  • Home
  • SERVIS NAOČALA

NAŠE USLUGE

Zakažite besplatan pregled vida!

Telefon:

JMP 1 051/ 783 – 330

JMP 2 051/211-399

JMP 3 051/ 264 – 050

Ili ostavite svoje podatke na email i mi ćemo Vas pozvati.

Kontaktirajte Nas

SERVIS SVIH VRSTA NAOČALA

Besplatno ćemo izvršiti manje popravke naočala, kao i servis i podešavanje kupljenih naočala. Razumijemo hitnost vaših zahtjeva. Popravljamo sve vrste vaših polomljenih naočala i ramova, bilo da su plastični, metalni ili titanijumski okviri.

U našoj optičarskoj radionici, pored standradnih usluga, ugradnje dioptrijskih stakala u dioptrijske okvire, nudimo i usluge:

  •  formiranje i podešavanje ramova
  •  lotanje, popravka i zamena delova
  • zamena papučica

Bilo da su u pitanju dioptrijske, sunčane, ili naočare sa običnim staklima, pravilan izbor oblika i boje učiniće da Vaše lice postane zanimljivije i privlačnije. 

Svako brisanje stakala, bilo bi dobro vršiti mekanim mikrofiber krpicama, ili sličnim mekšim tkaninama, kako ne biste oštetili staklo (plastiku).
Ukoliko su stakla malo više zaprljana, i čišćenje nije moguće samo mikrofiber krpicom, može se isprati vodom, hladnom ili mlakom, nikako vrućom vodom, takođe, može se prati blagim detardžentima, ali izbegavati agresivne supstance, kao na primer alkohol ili aceton koje mogu oštetiti slojeve koji se nalaze na staklu, ili čak oštetiti samu sirovinu. Najbolje bi bilo praktikovati upotrebu sprejeva i vlažnih maramica namenjenih za održavanje stakala.

Oštećenje naočala može se dogoditi svakome. Ako ste slučajno sjeli, stali ili su vam naočale pale ili su se na bilo koji drugi način oštetile, možete ih odnijeti u naš servis da procijene isplativost popravke. U mnogim slučajevima u mogućnosti smo popraviti vaša oštećenja ili zamijeniti istrošene kapice.

Imate problema sa vidom ?

Zakažite besplatan pregled vida!