Adresa

Kralja Petra I Karađorđevića 68,    Blv. Cara Dušana 9, Banja Luka

Radno vrijeme

08.30 – 17.00 (Pon – Pet)       
09.00 – 15.00 (Sub)

Kontakt telefon

Izrada naočala
  • Home
  • IZRADA NAOČALA

NAŠE USLUGE

Zakažite besplatan pregled vida!

Telefon:

JMP 1 051/ 783 – 330

JMP 2 051/211-399

JMP 3 051/ 264 – 050

Ili ostavite svoje podatke na email i mi ćemo Vas pozvati.

Kontaktirajte nas

KVALITETNA I BRZA IZRADA NAOČALA

Naočale izrađujemo u vlastitoj, vrhunski opremljenoj radionici na najmodernijim kompjuterskim uređajima i aparatima. Kvalitet izrade garantuju naši opticari.  Ono što naše naočale čini jedinstvenim je spoj moderne tehnologije i ručnog rada uloženog u njihovu izradu. Svaki par naočala napravljen u JMP OPTICI izrađen je s posebnim naglaskom na detalje i visok kvalitet.

U najkraćem mogućem roku vršimo izradu i popravke naočala.

Obratite nam se s povjerenjem!

  • prema sopstvenoj želji materijal (plastika, metal, titanijum, kombinacija različitih materijala)

  • tip okvira (pun okvir, otvoren na dnu ili na vrhu, bez okvira)

  • veličina, boja

  • prema obliku lica

  • prema sočivima za naočale koje treba postaviti (izbor odgovarajućeg okvira s obzirom na sočiva za naočale koja se postavljaju može pozitivno uticati na cjenu samih sočiva i estetski utisak…)

Izbor odgovarajućih sočiva za naočale (monohromna, progresivna, proizvođač, zaštitni slojevi, debljina, fotoosetljivost…

Obrada sočiva za naočale i ugradnja u izabrani dioptrijski okvir (istog dana kada sočiva stižu).

Danas su dioptrijski okviri, pored osnovne funkcije korekcije vida, i modni dodatak koji može umnogome da promjeni vaš izgled. Zbog toga se velika pažnja poklanja odabiru okvira koji najbolje odgovara vašem obliku lica, boji kože, kosi, očima itd.

Tako u našoj ponudi možete pronaći naočale raznih oblika, materijala, veličina i boja. Takođe, svaka linija je određena nekim svojim detaljima koji je usmjeravaju na određenu starosnu i polnu grupu. U takvoj ponudi naići ćete na široku paletu modela, od onih za djecu preko mladalačkih i ozbiljnih do ekstravagantnih.

Na kraju krajeva, važno je da ste u mogućnosti da izaberete model u kome ćete se osećati lijepo i udobno, a u tome će vam svakako pomoći naše osoblje sa dugogodišnjim iskustvom u ovom poslu.